Producten retourneren

Ruil- en retourvoorwaarden
Na ontvangst van jou bestelling heb je 7 dagen de tijd om de producten op zicht te houden. Binnen deze periode kun je jou bestelling ruilen of retourneren. De gekochte artikelen dienen in dezelfde staat en ongedragen geretourneerd te worden. Eventuele labels, prijskaartjes en verpakking dienen bij retourzending nog onbeschadigd en aan de artikelen bevestigd te zijn. Eventuele kosten voor het retourzenden van jou bestelling zijn voor jou rekening, dit geldt ook voor het ruilen van producten. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden ten alle tijden geweigerd!

Uit hygiënisch oogpunt worden geen bevuilde artikelen teruggenomen. Je bent daarom verplicht om tijdens het passen van de artikelen body/swimsuit je eigen slip eronder aan te houden en het bijgeleverde inlegkruisje te gebruiken.

Terugbetaling
Zodra de retour te zenden producten ontvangen, verwerkt en geaccepteerd zijn, ontvang je hiervan een bevestigingsmail. Aan de hand van je betaalmethode zullen wij de betaling zo spoedig mogelijk retourneren. Wij streven er naar om alle betalingen binnen 7 werkdagen op jou bankrekening terug te storten.


Weigering
Wanneer de retourgezonden producten niet geaccepteerd worden omdat ze onverhoopt niet voldoen aan de retourvoorwaarden, beschadigd danwel bevuild zijn, dan zenden wij de producten aan jou retour. Daarnaast brengen wij je hiervoor administratie- en verzendkosten in rekening t.w.v. €15,-